Marsmanplein 218 • 2025 DV • Haarlem
023 202 29 55

Over Ons

Welkom bij PeperZout!

Wij, de gebroeders Zeki en Zekai, komen zelf uit Haarlem-Noord en na jarenlang gefantaseerd te hebben over een restaurant concept op deze unieke locatie, was het in januari 2019 zover. Het avontuur kreeg een droomstart, want al in het derde weekend moesten we tafels reserveren. Zo groeide PeperZout binnen één jaar tot een begrip in Haarlem en omstreken!

Vandaag de dag zitten we vrijwel iedere diner tussen 18:00 en 20:00 vol met onze fijne gasten. Over deze fijne gasten gesproken, kent ons restaurant een heel divers doelgroep en dat maakt ons juist zo speciaal! Van huilende baby’s tot senioren, van first-dates tot huwelijksaanzoeken en van verjaardagen tot herdenkingen. We hebben zeer loyale gasten uit de directe omgeving die ons bijna dagelijks bezoeken, maar hebben ook gasten met een uur reistijd die we wekelijks zien!

Uw ervaring staat centraal bij ons! Dat laten we graag merken door een informele en gastvrije houding. Vaak krijgen we de opmerking dat we met veel personeel op de vloer staan, maar dit is puur zodat we onze service ‘met een snufje Peper en een korreltje Zout’ kunnen bieden, ongeacht de drukte! Het team bestaat voornamelijk uit personeel dat op jonge leeftijd bij ons zijn begonnen en nu gegroeid zijn tot jonge professionals. 

We kunnen niet wachten om u op onze unieke locatie te verwelkomen! 

Met smakelijke groet,

Team PeperZout