Over Ons Haarlem

Welkom bij PeperZout!

Wij, de gebroeders Zeki en Zekai, komen zelf uit Haarlem-Noord en na jarenlang gedroomd te hebben over het concept van PeperZout op de unieke locatie van het pand op het Marsmanplein, was het in januari 2019 zover. Het avontuur kreeg een droomstart, want al in het derde weekend moesten we tafels reserveren. Zo groeide PeperZout binnen één jaar tot een begrip in Haarlem en omstreken!

Na 15 maanden van succes kregen we net als iedereen te maken met de eerste lockdown. We lieten ons niet kennen, we stapten over naar afhalen en bezorgen, en ook dat was een succes! Net wanneer je denkt dat het niet erger kan worden in de tweede lockdown, verwoest een grote brand ons restaurant op 12 februari 2021. Een hele sombere periode volgt erna, maar met steun van onze fijne gasten bouwen we ons restaurant binnen 6 maanden weer op! 1 december 2023, bijna 5 jaar na oprichting van PeperZout, zetten we dan de grote stap. We nemen Bij Bomans in Heemstede over als tweede vestiging. Wederom een unieke locatie!

Vrijwel iedere diner zitten we vol met onze fijne gasten. Over deze fijne gasten gesproken, kent ons restaurant een heel divers doelgroep en dat maakt ons juist zo speciaal! Van huilende baby’s tot senioren, van first-dates tot huwelijksaanzoeken en van verjaardagen tot herdenkingen. We hebben zeer loyale gasten uit de directe omgeving die ons bijna dagelijks bezoeken, maar hebben ook gasten met een uur reistijd die we wekelijks zien!

Uw ervaring staat centraal bij ons! Dat laten we graag merken door een informele en gastvrije houding. Vaak krijgen we de opmerking dat we met veel personeel op de vloer staan, maar hier kiezen we voor zodat we onze service ‘met een snufje Peper en een korreltje Zout’ kunnen bieden, ongeacht de drukte! Het team bestaat voornamelijk uit personeel dat op jonge leeftijd bij ons zijn begonnen en nu gegroeid zijn tot jonge professionals.

We kunnen niet wachten om u op onze unieke locaties te mogen verwelkomen!

Met smakelijke groet,

0
Gerechten
0
Reserveringen per maand
0
dagen per week open

"Met een snufje Peper en een korreltje Zout verwelkomen we u graag!"

– Zeki & Zekai

Ontdek

DE KEUKEN

Een Impressie

MARSMANPLEIN

Een vraagje?

KOM IN CONTACT