Over Ons Heemstede

Restaurant PeperZout heeft zijn deuren geopend in het betoverende Heemstede, vanaf 20 februari 2024, als onze tweede vestiging. Stap binnen in onze prachtige mediterrane oase en laat je betoveren door de charmante ambiance en de heerlijke geuren die uit onze keuken komen.

Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet van een ontspannen maaltijd op ons sfeervolle terras, dat uitkijkt over het rustgevende water. Laat je verleiden door onze smaakvolle Mediterrane gerechten, bereid met de beste ingrediënten en vol passie door onze getalenteerde chef-koks.

Bij Restaurant PeperZout geloven we in het creëren van memorabele culinaire ervaringen die de zintuigen prikkelen en de geest voeden. Of je nu komt voor een intiem diner, een feestelijke gelegenheid of gewoon om te genieten van een heerlijke maaltijd, wij heten je van harte welkom in ons nieuwe restaurant in Heemstede.

Kom langs en ontdek zelf waarom Restaurant PeperZout al snel een geliefde bestemming zal worden in Heemstede. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van de smaken, geuren en gastvrijheid die ons restaurant te bieden heeft

Met smakelijke groet,

0
Gerechten
0
Reserveringen per maand
0
dagen per week open

"Met een snufje Peper en een korreltje Zout verwelkomen we u graag!"

– Zeki & Zekai

Ontdek

DE KEUKEN

Een Impressie

HEEMSTEDE

Een vraagje?

KOM IN CONTACT